Кличко показав відео заключного етапу будівництва мосту над Володимирським узвозом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко показав відео заключного етапу будівництва мосту над Володимирським узвозом

Казна та Політика
3517
Мер Києва Віталій Кличко показав фінальну стадію будівництва пішохідно-велосипедного моста від Володимирської гірки до Арки дружби народів.
Столичний голова опублікував відеозапис встановлення останнього прольоту конструкції на своїй сторінці в Facebook.
“Виявляється, у будівельників мостів теж є традиція з розбиванням пляшки. Це роблять, коли встановлюють останній прогін і міст “замикається”, – підписав ролик Кличко.
Зазначимо, на відео потрапили кадри фінальної стадії будівництва. Робочі встигли не тільки встановити останній проліт мосту, але і традиційно розбити пляшку ігристого.
Ідеї створення цього моста вже близько ста років, але активні роботи почалися зовсім недавно. Згідно з проектом, пішохідний міст з’єднає дві туристичні зони – Володимирську гірку та Арку дружби народів. Довжина моста складе 210 метрів, а перекриття оглядових майданчиків буде виконано зі скла. Також планується облаштування велодоріжки.
За ходом будівництва Віталій Кличко стежить особисто і оперативно інформує киян про стан нового мосту. До речі, мер контролює виконання робіт на Шулявському шляхопроводі та Подільсько-Воскресенському мосту.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас