День фінансів, 23 квітня: новий механізм для ціни на газ, прибуток банків, Закон про соцпослуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 23 квітня: новий механізм для ціни на газ, прибуток банків, Закон про соцпослуги

385
Вівторок, 23 квітня: Як Україна може ще піднятися в Doing Business, і на скільки зменшилася ціна газу для населення.
Графік роботи банків на Великдень. У НБУ повідомили графік роботи банків на свята. Так, в останні дні квітня – перші дні травня через свята зміниться розклад роботи банків.
Переможець конкурсу на голову Державної податкової служби. 23 квітня пройшов заключний етап конкурсного відбору на посаду голови ДПС, який проводила комісія вищого корпусу державної служби. За результатами оцінки кандидатів комісія рекомендувала Кабінету Міністрів України призначити Сергія Верланова головою Державної податкової служби.
Підписано Закон про соцпослуги: Президент Петро Порошенко підписав закон про соціальні послуги № 4607, у якому передбачається виплата компенсації постачальникам таких соціальних послуг. У пояснювальній записці йдеться, що в ході підготовки законопроекту був вивчений досвід правового регулювання у сфері надання соцпослуг у Франції і Великобританії.
Ціна на газ для населення. НАК “Нафтогаз України” спільно з представниками уряду розробила новий механізм визначення регульованої ціни, який дозволяє не тільки уникнути підвищення вартості газу для населення і теплової генерації з 1 травня 2019 року, але і зменшити її до рівня 8247 гривень за тисячу кубометрів.
Банки наростили прибуток. Як повідомляє НБУ, в першому кварталі 2019 року платоспроможні банки отримали 13,2 млрд грн чистого прибутку, тоді як за аналогічний період минулого року 8,7 млрд грн.
Пам’ятка для клієнтів банків у зв’язку з впровадженням банківського рахунку IBAN. Національний банк підготував пам’ятку для клієнтів банків у зв’язку із впровадженням в Україні Міжнародного номеру банківського рахунку IBAN. Регулятор рекомендував банкам ознайомити своїх клієнтів з цим документом.
До речі у програмі “Бонус до депозиту” на Finance.ua з’явився новий учасник – Альфа-Банк. Строк вкладу, ставку депозиту “Альфа Депозит” і Бонус дивіться тут.

Отримати Бонус до депозиту Альфа-Банку 💰

Як Україна може ще піднятися в Doing Business. Як каже заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе, скасування пайового внеску у його нинішньому вигляді полегшить ведення бізнесу. До того ж цей крок сприятиме підвищенню позиції України в рейтингу Doing Business.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас