«Бориспільським експресом» скористалась рекордна кількість пасажирів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Бориспільським експресом» скористалась рекордна кількість пасажирів

Фондовий ринок
1075
«Бориспільським експресом», який сполучає Центральний вокзал Києва з міжнародним аеропортом «Бориспіль», 22 квітня скористались рекордні 2504 пасажира.
Про це повідомляє на прес-служба Укрзалізниці.
“Укрзалізниця фіксує рекордні перевезення залізничним експресом, що курсує між Києвом та Міжнародним аеропортом «Бориспіль». Так, 22 квітня експресом було перевезено 2504 пасажирів. Загалом в середньому за добу експрес перевозить близько 2000 пасажирів”,- ідеться в повідомленні.
Станом на 23 квітня Kyiv Boryspil Express зробив 7788 тисяч рейсів, а його обрали майже 270 тисяч пасажирів, причому популярність поїзда постійно зростає.
Якщо в попередні місяці поїзд перевозив у середньому по 50 тис. пасажирів, то упродовж останнього місяця поїздом скористалися 70 тис. пасажирів. Як показує статистика, найчастіше пасажири обирають Kyiv Boryspil Express у п’ятницю та середу.

Мої Fiнанси:

  • Експрес між Києвом та Міжнародним аеропортом «Бориспіль» Укрзалізниця запустила 30 листопада 2018 року.
  • Він функціонує в режимі 24/7 та щодоби здійснює 27 рейсів. Із графіком курсування поїзда можна ознайомитися на сайті Укрзалізниці.
  • Квитки на експрес можна придбати в кіосках самообслуговування, які розміщені на конкорсі над 14-ою колією на вокзалі в Києві.
  • Для придбання квитка за готівковий розрахунок організовані дві спеціальні каси на Центральному та Південному вокзалах.
  • В аеропорту «Бориспіль» квитки можна придбати в касах та терміналах, що розташовані на вході до залізничної платформи.
  • На станції Дарниця квитки можна придбати в касі № 2.
  • Вартість квитка – 80 грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас