Стало відомо, скільки зароблять столичні лікарі в медзакладах "первинки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки зароблять столичні лікарі в медзакладах "первинки"

Казна та Політика
2787
В Центрах первинної медико-санітарної допомоги різних районів Києва зарплата лікарів загальної практики сімейної медицини сягає 20 тисяч гривень, однак в консультативно-діагностичних центрах лікарі все ще отримують, в середньому, 8 тис. грн.
Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації у відповіді на запит кореспондента УНН.
В медичних закладах Деснянської РДА зарплата лікарів у центрах первинної медико-санітарної допомоги становить, в середньому, близько 15-20 тисяч грн на місяць, тоді як у консультативно-діагностичних центрах лікарі отримують лише близько 8,5 тис. грн.
В медичних закладах Дарницького району в центрах первинної медико-санітарної допомоги зарплата лікарів становить, в середньому, понад 16 тис. грн, а в консультативно-діагностичних центрах – 8767 грн.
У лікарнях Дніпровського району середня зарплата в центрах “первинки” становить 14,2 тис. грн, а в консультативно-діагностичних центрах – близько 8 тис. грн.
В лікарнях Подільського району середня заробітна плата лікарів на “первинці” складає трохи понад 15 тис. грн, тоді як у консультативно-діагностичному центрі району лікарі отримують лише 7400 грн.
У Солом’янському районі середня зарплата в лікарнях “первинки” складає понад 15,5 тис. грн, а в КДЦ лікарі отримують 10,8 тис. грн.
У Шевченківському районі лікарі закладів “первинки” отримують близько 12 тис. грн, а в КДЦ – 9,8 тис. грн.
У закладах Печерського району Києва зарплата лікарів на “первинці” становить 12,1 тис. грн, у КДЦ – 8487 грн.
У Святошинському районі середня зарплата в закладах “первинки” становить 12-14 тис. грн, а в КДЦ – 8,3 тис. грн.
У Голосіївському районі середня зарплата у лікарів в КДЦ району складає 4,1 тис. грн, водночас в одному з медзакладів “первинки” лікарі отримують, в середньому, 21,3 тис. грн, середня – 18,3 тис. грн, а без врахування доплати за набрані декларації – 5,9 тис. грн.
В Оболонському районі зарплата на первинці становить 11-12 тис. грн, а в діагностичному центрі – 8,1 тис. грн.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас