Названо переможців конкурсу World Car of the Year-2019 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо переможців конкурсу World Car of the Year-2019

Технології&Авто
2103
На міжнародному автосалоні в Нью-Йорку оголосили переможців конкурсу World Car of the Year-2019. У трьох з шести категорій переможцем став Jaguar I-Pace.
World Luxury Car
Audi A7
У категорії люксових автомобілів переможцем названо Audi A7 (фото вгорі). У нього гарний дизайн і велика кількість передових технологій. Перше місце в цій категорії він посів цілком заслужено.
World Green Car
Jaguar I-Pace
Британский Jaguar I-Pace не просто красивий кросовер, але він ще і не забруднює повітря, оскільки має електричну силову установку. Запас ходу становить близько 376 км. Розгін до 100 км/год займає всього 4 секунди.
World Performance Car
McLaren 720S
McLaren 720S – це один з найбільш високопродуктивних автомобілів у світі. Він легко конкурує зі спеціальним Dodge Challenger Demon. Його максимальна швидкість досягає 321 км/год.
World Car Design
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace в нинішньому році домінував у конкурсі World Car of the Year. Журі відзначило його чудовий дизайн. Багато електромобілів страждають від суперечливого дизайну. У I-Pace з дизайном все в повному порядку. Він має вигляд одночасно і спортивний, і класичний.
World Urban Car
Категория «World Urban Car» з’явилася недавно. В ній конкурують невеликі міські автомобілі. Suzuki Jimny є позашляховиком, але завдяки своїм невеликим розмірам він відмінно почувається і в сучасному місті, переповненому автомобілями.
World Car Of The Year
Jaguar I-Pace
Jaguar I-Pace став переможцем відразу в трьох категоріях премії World Car of the Year. Раніше ще ніколи жоден автомобіль цього не домагався. Цей електричний кросовер вражає своїм дизайном, запасом ходу і продуктивністю.
World Person Of The Year
В нинішньому році WCA вручив посмертну нагороду колишньому голові FCA Серджіо Маркіонне, який раптово помер минулого літа. Ця людина не тільки домоглася великих успіхів в автомобільному бізнесі, але він ще й просто дуже любив машини.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас