Ситуація з ПриватБанком: Южаніна сподівається, що Україна отримає транші МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ситуація з ПриватБанком: Южаніна сподівається, що Україна отримає транші МВФ

Казна та Політика
783
Голова Комітету ВР з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна сподівається, що МВФ не змінить свого рішення про надання Україні двох траншів цього року через останні судові рішення щодо ПриватБанку.
Про це Южаніна заявила в коментарі журналістам у виборчому штабі Петра Порошенка.
“Я не можу коментувати це питання, але, наскільки я розумію, зараз європейські інститути поки що не втрачають надії, що рішення першої інстанції (щодо ПриватБанку – ред.) буде оскаржено, і що воно ніколи не набуде законної сили. Тому зараз стабільна ситуація і є глибоке розуміння. Наскільки зміниться така точка зору після закінчення президентських виборів, я поки що не знаю”, – сказала Южаніна.
У відповідь на уточнююче питання, чи існує ймовірність того, що Україна не отримає двох траншів у разі нових судових рішень на користь Приватбанку, голова профільного комітету зазначила, що цього не може відбутися в такий короткий час, оскільки наступна місія МВФ приїде вже в травні.
“Тому, що стосується того траншу, який повинен бути в травні, мені здається, взагалі не сталося нічого такого, щоб ми його не отримали. А що стосується вересневого траншу, то ми подивимося, як вже будуть просуватися ці (судові) справи”, – зазначила Южаніна.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас