ТАС24 Бізнес підвищив дохідність депозитів для малого та середнього бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАС24 Бізнес підвищив дохідність депозитів для малого та середнього бізнесу

Кредит&Депозит
22
Онлайн банк для підприємців ТАС24 Бізнес підвищив річну ставку по депозиту «Строкивий» до 17,5% і запропонував клієнтам нові вигідні умови розміщення коштів.
Відтепер клієнтам ТАС24 Бізнес доступні нові, більш вигідні умови розміщення тимчасово вільних коштів на депозиті «Строковий»:
  1. річну ставку збільшено до 17,5%
  2. мінімальний терімн розміщення зменшено з 31 до 7 днів
  3. з’явилась опція отримання відсотків в кінці терміну дії депозиту, а також опція оформлення депозиту без можливості дострокового розірвання. Використання цих опцій дозволяє клієнтам отримати підвищену відсоткову ставку за вкладом і таким чином збільшити свій дохід.
«Ми розуміємо наскільки важливо для наших клієнтів, як юридичних осіб, так і ФОП, використовувати будь-яку можливість отримання додаткового доходу від бізнесу. Саме тому ми докладаємо всіх зусиль для покращення умов розміщення тимчасово вільних коштів – від підвищення депозитних ставок до скорочення мінімального терміну розміщення коштів», – коментує Олександр Ніколенко, керівник онлайн банку ТАС24 Бізнес, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНК.
Детальну інформацію про нові вигідні умови депозиту «Строковий» можно переглянути тут.
Розміщуйте депозити в ТАС24 Бізнес на нових вигідних умовах, щоб ваші кошти приносили додатковий дохід бізнесу кожну хвилину!
Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас