З 22 квітня в Києві почали евакуювати авто порушників паркування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 22 квітня в Києві почали евакуювати авто порушників паркування

Казна та Політика
5530
На київські вулиці вийшли працювати перші муніципальні паркувальні інспектори.
Про це повідомив заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, начальник управління з паркування Дмитро Рахматуллін.
За його словами, на початковому етапі патрулювати вулиці будуть 10 осіб. Всього ж до кінця року штат інспекторів повинен зрости до приблизно 90-100 осіб.
«Інспектори вийдуть приблизно в понеділок-вівторок. Маршрути є, будемо їх чергувати. Працювати поки що будуть у Печерському, Шевченківському та Голосіївському районах Києва. Буде більше інспекторів – буде і більше охоплення території. Евакуація автомобілів проходитиме на цьому етапі силами Нацполіції – інспектор викличе патруль, а ті вже в свою чергу займатимуться евакуацією неправильно припаркованих авто. На сьогодні наша нормативно-правова база не дозволяє самостійно залучати евакуатори», – додав Рахматуллін.
Конкурс на обіймання посад паркувальних інспекторів триває, набір іде. Після початку патрулювання в інспекції розраховують активніше наймати співробітників.
Також паркувальна інспекція зараз зайнята пошуком відповідних майданчиків в місті для встановлення механізованих парковок.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас