До 2025 року більш ніж половина мережевих користувачів припаде на 5G — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До 2025 року більш ніж половина мережевих користувачів припаде на 5G

Світ
217
Впровадження технології 5G проходить набагато швидше, ніж очікувалося. Еволюція пристроїв з підтримкою нового стандарту йде нарівні з еволюцією власне 5G-мереж.
«Інтелектуальний світ вже тут. Ми можемо до нього доторкнутися. Сектор інформаційно-комунікаційних технологій має безпрецедентні можливості для розвитку», – сказав заступник голови Huawei Кень Ху.
За прогнозами китайського телекомунікаційного гіганта, до 2025 року кількість базових станцій 5G по всьому світу досягне 6,5 млн., а кількість користувачів відповідних сервісів складе 2,8 млрд. До середини наступного десятиліття на 5G припаде більше половини мережевих користувачів в глобальному масштабі.
Було відзначено, що повсюдне використання штучного інтелекту (ШІ) прискорює впровадження технологій хмарних обчислень на підприємствах. Huawei розглядає конкуренцію на ринку хмарних технологій як конкуренцію можливостей на базі ШІ.
У найближчі роки Huawei продовжить інвестувати в перспективні проекти, розробляти і впроваджувати нові технології в галузі мережевої взаємодії і хмарних обчислень.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас