ТАС24 Бізнес підвищив дохідність депозитів для малого та середнього бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТАС24 Бізнес підвищив дохідність депозитів для малого та середнього бізнесу

Кредит&Депозит
193
Онлайн банк для підприємців ТАС24 Бізнес підвищив річну ставку по депозиту «Строкивий» до 17,5% і запропонував клієнтам нові вигідні умови розміщення коштів.
ТАС24 Бізнес підвищив дохідність депозитів для малого та середнього бізнесу
Відтепер клієнтам ТАС24 Бізнес доступні нові, більш вигідні умови розміщення тимчасово вільних коштів на депозиті «Строковий»:
1. річну ставку збільшено до 17,5%
2. мінімальний терімн розміщення зменшено з 31 до 7 днів
3. з’явилась опція отримання відсотків в кінці терміну дії депозиту, а також опція оформлення депозиту без можливості дострокового розірвання. Використання цих опцій дозволяє клієнтам отримати підвищену відсоткову ставку за вкладом і таким чином збільшити свій дохід.
«Ми розуміємо наскільки важливо для наших клієнтів, як юридичних осіб, так і ФОП, використовувати будь-яку можливість отримання додаткового доходу від бізнесу. Саме тому ми докладаємо всіх зусиль для покращення умов розміщення тимчасово вільних коштів – від підвищення депозитних ставок до скорочення мінімального терміну розміщення коштів», – коментує Олександр Ніколенко, керівник онлайн банку ТАС24 Бізнес, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНК.
Детальну інформацію про нові вигідні умови депозиту «Строковий» можно переглянути тут.
Розміщуйте депозити в ТАС24 Бізнес на нових вигідних умовах, щоб ваші кошти приносили додатковий дохід бізнесу кожну хвилину!
Ліцензія НБУ №84 від 25.10.2011 р.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас