У харківському метро у тестовому режимі запустили "E-ticket" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У харківському метро у тестовому режимі запустили "E-ticket"

Особисті фінанси
395
У харківському метро у тестовому режимі запрацював “E-ticket” – валідатори системи єдиного електронного квитка встановили на всіх станціях метро.
Про це на сесії міської ради розповів заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов.
“До включення в постійний режим, систему в метро протягом місяця-півтора протестують. Після цього буде оголошено про припинення поповнення карток старого типу, щоб городяни поступово перейшли на нові”, – сказав Водовозов.
За його словами, коли картки запрацюють єдиною системою, можна оцінити, які динамічні тарифи треба вводити. “Поки не можна сказати, на скільки поїздок – 10, 30, 50 – буде розрахований квиток, або він розраховуватиметься по годинах”, – додав посадовець, наголосивши, що електронним квитком можна буде скористатися як у підземному, так і у наземному міському електротранспорті.
Як сказав на сесії з цього приводу Харківський міський голова Геннадій Кернес, вже ведуться переговори з автоперевізниками – для зручності городян валідатори встановлять і в автобусах.
Кернес також пообіцяв впровадити в міському електротранспорті систему тарифної лояльності. “Харків’яни повинні знати, яка їм вигода від “E-ticket”, наголосив він.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас