Volkswagen Tarok: в лінійці німців з'явився незвичайний пікап — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen Tarok: в лінійці німців з'явився незвичайний пікап

Технології&Авто
3372
На Нью-Йоркський автосалон Volkswagen привіз концепт нового пікапа – Tarok. За мірками США автомобіль дуже невеликий. Однак саме від реакції американських покупців і буде залежати, чи піде машина в серійне виробництво, чи залишиться на рівні експериментальної моделі.
А поки виробник вивчає місцевий ринок, пікап готують в масове виробництво в Бразилії, а також в інших країнах Південної Америки. На автосалоні в Сан-Паулу він дебютував минулого року.
Volkswagen Tarok має 1,4-літровий двигун TSI потужністю 150 к. с. і повнопривідну трансмісію 4Motion. Поряд з ним є і дволітровий дизельний мотор. Довжина автомобіля Tarok – 4,91 м, як наслідок, він в лінійці знаходиться між Touareg (4,87 м) і Amarok (5,25 м).
Головна ж особливість моделі – розширені модульна платформа MQB і салон. За рахунок складання стінки пасажирської кабіни вантажну платформу можна продовжити в сам салон. При початковій її довжині в 1206 мм за рахунок складання другого ряду крісел разом з перегородкою вона збільшується до 1861 мм. А вже якщо відкинути задній борт, можна завантажити багаж у 2775 мм, і він не буде звисати.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас