Топ-менеджери поділились досвідом з підлітками на регіональній конференції проекту "Моя кар’єра в Україні" у Запоріжжі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-менеджери поділились досвідом з підлітками на регіональній конференції проекту "Моя кар’єра в Україні" у Запоріжжі

Особисті фінанси
54
12 квітня ПУМБ, Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub провели третю регіональну зустріч у Запоріжжі з 50 фіналістами першого етапу конкурсу есе для десятикласників «Моя майбутня професія: планування і розвиток». Конкурс проходить в рамках проекту «Моя кар’єра в Україні».
Третя з п’яти регіональних зустрічей відбулась у Zaporizhzhia.city Hub. Учасниками стали десятикласники з Запорізької, Донецької та Дніпропетровської областей. Підлітки розповіли про те, ким мріють стати: дівчина-криміналістка, хлопець-візажист – жодних гендерних стереотипів. Були серед учасників і майбутні агрономи, журналісти, лікарі, науковці, винахідники, менеджери, програмісти та навіть соціальні підприємці.
Під час дискусії «Лайфхаки від топів: як побудувати успішну кар’єру» учасники отримали дієві поради від гостей: генерального директора ПАТ «Запоріжсталь» Ростислава Шурми; керівниці регіонально центру ПУМБ «Центральний» Олени Маслієнко; голови наглядової ради ТОВ «Токмак Солар Енерджі», президента енергетичної асоціації «Українська Воднева Рада» Олександра Рєпкіна; Ольги Вакало, журналістки, яка очолює редакційну раду Національної суспільної телерадіокомпанії України; Аскада Ашурбекова, керівника соціологічної компанії «Independent Researching Group», радника з децентралізації Центру розвитку місцевого самоврядування (Програма «U-LEAD з Європою»).
Олена Маслієнко, керівниця регіонального центру ПУМБ «Центральний», розповіла підліткам, що сьогодні відбувається у командах українських компаній: «Команда – це надзвичайно важливо. Всі серйозні рішення в банку приймаються колективом, після тривалих обговорень. Ми – велика сила, тільки коли разом. Командою розвиваємося та змінюємося. Ми вимірюємо рівень задоволення співробітників, дізнаємося, що потрібно для щастя. Багато інвестуємо в освіту колег та кар’єрне зростання. Робота має приносити задоволення, дарувати щасливі миті».
Наступні зустрічі з фіналістами конкурсу заплановані у Львові та Одесі. 30 травня 2019 року відбудеться Всеукраїнська конференції з планування кар’єри у м. Києві, що стане для переможців Днем здійснення мрії про кар’єру, а 31 травня переможці отримають унікальну можливість провести день зі своїм кумиром у обраній професії!
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас