Xiaomi випустила розумний замок зі сканером відбитка пальця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила розумний замок зі сканером відбитка пальця

Фондовий ринок
493
Xiaomi випустила розумний замок зі сканером відбитка пальця. Велосипедний замок AreoX Smart fingerprint U-Lock має стійкий до злому корпус з нержавіючої сталі, виконаний в сучасному дизайні. Він захищений за стандартом IP65, йому не страшні ані дощ, ані пил.
Про це повідомляє сайт “ВелоKиїв” на своїй сторінці у Фейсбуці.
За словами розробників, дужка замка зможе витримати великий тиск і буде надійно опиратися ножівці в руках викрадача велосипедів.
Всередині замку встановлена батарея, одного заряду якої вистачає на рік експлуатації. Якщо вона розрядиться нижче 15%, то замок сам повідомить своєму господареві про це. В цьому випадку підзарядити його можна за допомогою кабелю USB-C.
За допомогою цього замку можна надійно заблокувати не тільки велосипед, а й скутер, і навіть машину. Відкривається він за допомогою сканування відбитка пальця. Замок планується поставляти на ринок в двох варіантах: з короткою дужкою (ціна – 29 доларів США) і довгою дужкою (ціна – 32 долари США. Поставки AreoX Smart fingerprint U-Lock в широкий продаж повинні початися 23 травня.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас