Техноскарб - платформа, де купувати і продавати б/в техніку вигідно і безпечно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Техноскарб - платформа, де купувати і продавати б/в техніку вигідно і безпечно

Фондовий ринок
4619
Сьогодні купуємо телефон з великим багатофункціональним екраном, завтра – ультратонкий ноутбук. Через тиждень – все разом і ще про смарт-годинник мріємо. Тренди на ринку сучасних гаджетів змінюються так часто, що купувати нові моделі стає дуже дорого. Фінансово актуальною альтернативою може стати б/в техніка. Чому не варто боятися техніки з досвідом, кому вона підійде і які у таких товарів переваги над новими?
Техноскарб - платформа, де купувати і продавати б/в техніку вигідно і безпечно
Вигідна альтернатива
Б/в техніка* завжди в рази дешевше нових аналогів. Елемент економії – один із найвагоміших. Він і схиляє шальки терезів на користь саме ненової техніки. Але багато хто не наважується купувати такі гаджети, тому що не впевнений в їх стані і комплектації.
Купуючи б/в техніку дізнайтеся, хто саме пропонує вам стати володарем гаджета з досвідом. Багато що залежить від чесності продавця.
Найбезпечніше довіряти компаніям, які цінують клієнтів і свою репутацію, працюють не один рік і мають штат кваліфікованого персоналу, який перевіряє і стежить за якістю товару. Мережа магазинів “Техноскарб” – одна із таких компаній. Це багатофункціональна платформа, де купувати, продавати і обмінювати б/в техніку просто, вигідно і безпечно.
Чому варто купувати б/в техніку в “Техноскарб”? Всі продавці проходять тривале навчання. Вони вчаться розрізняти особливості техніки і виявляти дефекти під час огляду. Матеріальна відповідальність за прийом неякісного товару лежить на їх плечах. Тут і спрацьовує людський фактор, де консультант категорично не зацікавлений продавати покупцеві неякісну техніку. А ще можна купити додаткову послугу “гарантійного обслуговування”, яка діє 30 днів з моменту покупки. Вартість цієї послуги – 10% від ціни товару.
Всі послуги – в одному місці
Техноскарб - платформа, де купувати і продавати б/в техніку вигідно і безпечно
У мережі магазинів техніки “Техноскарб” представлені мобільні телефони побутова, офісна, комп’ютерна, аудіо- та відеотехніка. Тут можна купити і продати електроінструменти, обладнання для будинку, саду та ремонтних робіт. В інтернет-каталозі і оффлайн-магазинах також є товари для спорту, відпочинку та будівництва, ексклюзивні і повсякденні моделі наручних і смарт-годинників.
У всій мережі магазинів “Техноскарб” діє унікальна послуга з обміну техніки, Trade in. Принципи дбайливого підходу до гаджетів дозволять не викидати техніку, що працює, а обміняти її на більш актуальну модель або товар. Наприклад, у вас є блендер, який хочете обміняти на кухонний комбайн. Блендер продавець оцінює, припустимо, в 400 гривень. А кухонний комбайн коштує 600 гривень. Вам потрібно доплатити лише різницю у розмірі 200 гривень.
Також просто продати або віддати техніку на комісію. Чим відрізняються ці послуги? Продати та отримати гроші за гаджет можна одразу ж в магазині “Техноскарб”. Ця опція підійде тим, хто хоче продати товар в той же день.
Якщо ви готові почекати, вам підійде комісійний продаж. Так, гроші за реалізацію товару отримаєте після його продажу. Контролювати продаж своїх товарів і управляти ціною, ви можете за допомогою спеціального мобільного додатку “Комісія”, який створено для зручності користування цією послугою.
Комісійна послуга діє в двох напрямах. Перший – ціну товару на продаж визначаєте ви. Другий напрямок – ціну озвучує експерт в магазині.
Щодо продажів, б/в техніка набагато ліквідніша за нову. Чого точно не можна сказати про нові гаджети, де різниця між купівлею і продажем – суттєва.
Техноскарб - платформа, де купувати і продавати б/в техніку вигідно і безпечно
Кому підійде б/в техніка?
Всім, хто розуміє, що тренди – це лише миттєва примха, а якісна річ – гідна того, щоб служити своєму власникові не один рік. Все частіше люди навіть з високим доходом схиляються до покупки техніки ненової, розуміючи, що це допомагає раціонально витрачати гроші та мати більше бажаних речей.
Багато років мережа “Техноскарб” створювала умови, щоб процеси, пов’язані з б/в технікою відбувалися на одній платформі і були максимально комфортними і безпечними для клієнтів. Вам залишається лише все спробувати.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас