В березні за договорами автострахування СГ "ТАС" виплатила 48,39 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В березні за договорами автострахування СГ "ТАС" виплатила 48,39 млн грн

Особисті фінанси
6
Протягом першого весняного місяця Страховою групою «ТАС» було виплачено за полісами обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників 26621550 грн. Водночас сума відшкодування за договорами страхування наземного транспорту склала 21768243 грн.
Найбільшими за розміром виплати за договорами КАСКО стали два відшкодування за пошкоджені в ДТП автомобілі марки Mercedes. Так, 1475200 грн відшкодувала Страхова група «ТАС» власникові Mercedes S 350 4-matic. Аварія, в якій було пошкоджено застраховане за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» авто, сталася на Київщині. На слизькій після дощу трасі водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. В результаті аварії було суттєво пошкоджено обидві автівки. За даними експертизи, проведеної СГ «ТАС», загальний збиток власника Mercedes в результаті аварії сягнув 1475200 грн. Вивчивши обставини події, страховик визнав її страховою та оперативно в повному обсязі відшкодував клієнтові заподіяні йому збитки.
Несприятливі погодні умови стали причиною і аварії, в якій було пошкоджено інший застрахований Страховою групою «ТАС» Mercedes – позашляховик GL350. Інцидент стався в Івано-Франківській області. Водій на слизькій трасі не зміг втримати машину, внаслідок чого вона з’їхала на узбіччя та врізалася в дерево. В результаті аварії позашляховик зазнав значних пошкоджень кузова. Як засвідчила експертиза, розмір збитків, заподіяних автовласникові внаслідок аварії, сягнув 1366322 грн. Страхова група «ТАС» врегулювала збиток, перерахувавши потерпілому клієнту належне за договором «Правильне КАСКО» страхове відшкодування.
В свою чергу, за пошкоджений в результаті ДТП автомобіль Maserati СГ «ТАС» виплатила відшкодування в розмірі 1005941 грн. Автомобіль, застрахований за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», потрапив в дорожньо-транспортну пригоду на Львівщині. На трасу, якою рухався автомобіль, несподівано вискочила з лісу лисиця. Водій, аби уникнути зіткнення, різко викрутив кермо, але не впорався з керуванням, автомобіль занесло на узбіччя, де він врізався в дерево. В результаті аварії було розбито передню частину кузова автомобіля. Вивчивши обставини пригоди, Страхова група «ТАС» визнала її страховою подією та оперативно в повному обсязі перерахувала страхове відшкодування своєму клієнтові, чим забезпечила швидкий та якісний ремонт застрахованого автомобіля.
За програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО» було застраховано й автомобіль Audi А8, виплата за який також увійшла до числа найбільших відшкодувань, які здійснила СГ «ТАС» в березні. Аварія, в якій було пошкоджено машину, сталася у Вінницькій області. На повороті траси автівку занесло, водій не зміг впоратися з керуванням та допустив з’їзд машини з дороги, де вона врізалося в дерево. В результаті пригоди було серйозно пошкоджено передню частину дорогого автомобіля. Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про випадок, згодом визнаний страховим, вжила всіх заходів для його оперативного врегулювання. Як засвідчила проведена експертиза, збитки страхувальника внаслідок аварії та пошкодження авто склали 720197 грн. Саме цю суму страховик й перерахував своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.
Дещо меншу суму, а саме 690 тис. грн, Страхова група «ТАС» виплатила в якості відшкодування за пошкоджену вантажівку MAN. Автомобіль, що використовувався в міжнародних перевезеннях товарів, було застраховано за договором «Правильне КАСКО». Аварія, в якій було пошкоджено вантажівку, сталася на території Угорщини. Через погані погодні умови водій не зміг втримати велику машину, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з іншим автомобілем, що рухався тією ж смугою. В результаті ДТП було пошкоджено передню частину водійської кабіни ваговоза.
Страхова група «ТАС» визнала подію, що сталася, страховою та виплатила клієнтові відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків.
Водночас найбільшою в березні виплатою СГ «ТАС» стало відшкодування в розмірі 11539131 грн, здійснене за договором страхування майна. Відповідну виплату було перераховано власникові складів та офісного приміщення, які було пошкоджено в результаті пожежі, що сталася в Мукачеві на Закарпатті.
Повідомлення про займання на лінію 101 надійшло близько дев’ятій годині вечора. Пожежні оперативно прибули на місце пригоди, однак локалізувати вогонь вдалося лише за півтори години – полум’я дуже швидко охопило великі площі складських приміщень.
Загалом в ліквідації пожежі брали участь понад 50 рятувальників та 13 одиниць техніки. На щастя, в результаті пожежі ніхто не постраждав.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини події, визнала її страховою та в повному обсязі відшкодувала заподіяні власникові пошкоджених вогнем приміщень збитки.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас