НВ: 4-ий рік поспіль Райффайзен Банк Аваль очолює топ-20 найнадійніших банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НВ: 4-ий рік поспіль Райффайзен Банк Аваль очолює топ-20 найнадійніших банків

Особисті фінанси
105
Київ. 8 квітня. — Райффайзен Банк Аваль вже четвертий рік поспіль продовжує очолювати рейтинг «Топ-20 найнадійніших банків України» за версією журналу «Новое время».
Журнал «Новое время» опублікував 4 квітня рейтинг найнадійніших банків країни, складений разом з інвестиційною компанією Dragon Capital за результатами роботи фінустанов у 2018 році.
Коментуючи 1 місце у рейтингу Райффайзен Банку Аваль, журналісти видання зазначають: «Банк отримав найвищий бал в номінаціях «Підтримка акціонерів», «Якість активів» і «Найбільший серед комерційних банків тримач депозитів». Чистий прибуток Райффайзен Банку Аваль в минулому році склав 5,1 млрд грн, а це майже чверть від усієї банківської системи України».
У топ-20 рейтингу увійшли 14 банків з іноземними власниками та шість – з українськими (4 з них – державні). Місце кожного із банків визначалося інвестиційною компанією Dragon Capital, виходячи з суми балів, яку фінустанова отримала на основі показників достатності капіталу, ліквідності, довіри вкладників, підтримки акціонерів, прибутковості банку, якості активів, а також низки якісних показників (прозорість діяльності банку, збалансованість, ризик-менеджмент, репутація).
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас