Дружина мільярдера Джеффа Безоса після розлучення поступилася йому 75% акцій Amazon — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дружина мільярдера Джеффа Безоса після розлучення поступилася йому 75% акцій Amazon

Світ
1759
Маккензі Безос завершила процес розлучення з найбагатшою людиною в світі Джеффом Безосом, поступившись йому 75% акцій компанії Amazon, а також частки в газеті Washington Post і компанії Blue Origin.
Про це йдеться в повідомленні Маккензі для преси.
“Вдячна за те, що завершила процес розірвання шлюбу з Джеффом при спільній підтримці кожного з нас і всіх”, – написала вона. “Щаслива віддати всі мої частки в Washington Post і Blue Origin, а також 75% акцій Amazon”, – вказала жінка.
За даними агентства Bloomberg, Безос збільшив свої статки до 115 млрд доларів і в 2018 році очолив рейтинг найбагатших людей планети за версією журналу Forbes. Крім Amazon, капіталізація якої досягла трильйона доларів, Безос володіє аерокосмічною компанією Blue Origin. Крім того, подружжя Безос володіло розкішною нерухомістю в різних частинах США, в тому числі окремо вартістю 12,9 млн доларів в Беверлі-Хіллз (штат Каліфорнія).
Раніше глава Amazon Джефф Безос звинуватив відомий таблоїд в шантажі через інтимні фото. За словами підприємця, він розпорядився провести приватне розслідування.
Джефф і Маккензі, яким зараз 55 і 48 років, прожили в шлюбі чверть століття. Вони познайомилися на початку 1990-х в нью-йоркському хедж-фонді D.E. Shaw. Незабаром після весілля вони переїхали в Сіетл (штат Вашингтон), де підприємець заснував майбутній найбільший у світі онлайн-ритейлер. У пари четверо дітей.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас