"Антонов" уклав контракт на поставку крісел для пасажирських літаків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Антонов" уклав контракт на поставку крісел для пасажирських літаків

Фондовий ринок
1721
Державне підприємство “Антонов”, що входить до складу держконцерну “Укроборонпром”, уклало контракт з фірмою Pitch Aircraft Seating Ltd на поставку легких крісел PF3000, які будуть встановлюватися на пасажирські літаки сімейства Ан-148 і Ан-158 на виробничих потужностях підприємства-замовника.
Як повідомляє прес-служба “Укроборонпрому”, в результаті ретельної оцінки ринку фахівці “Антонов” дійшли висновку, що крісла PF3000 виробництва компанії Pitch конкурентоспроможні, забезпечуючи зниження ваги інтер’єру літака і одночасно підвищуючи комфорт пасажирові шляхом збільшення його індивідуального простору.
За словами президента компанії “Антонов” Олександра Донця, підписання контракту є новим кроком в напрямку модернізації сімейства регіональних пасажирських літаків Ан, зберігаючи високий комфорт для пасажира і покращуючи характеристики літаків.
“Зокрема, пасажиромісткість Ан-158 збільшено до 102 пасажирів, а вагу літака в цілому знижено. Колектив фірми Pitch оперативно реагує на всі наші вимоги і розділяє наше прагнення до створення високоякісної продукції, яка витримає випробування часом. Із задоволенням чекаємо початку роботи з командою фірми Pitch”, – цитує Донця прес-служба держконцерну.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас