День фінансів, 3 квітня: рейтинг забудовників передмістя Києва, понад $3,6 млрд від заробітчан, картки з кешбеком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 3 квітня: рейтинг забудовників передмістя Києва, понад $3,6 млрд від заробітчан, картки з кешбеком

839
Середа, 3 квітня: Коли в столиці закінчиться опалювальний сезон і які найвигідніші кредитки з кешбеком.
Нацбанк анонсував нові пом’якшення на валютному ринку. НБУ в рамках подальшого пом’якшення регулювання на валютному ринку планує скасувати обов’язковий продаж валюти, обмеження на репатріацію дивідендів і на видачу кредитів у гривні для купівлі валюти. За словами заступника глави НБУ Олега Чурія, необхідно перш за все скасувати обов’язковий продаж – це один з наступних кроків, повністю скасувати ліміти на максимальну суму репатріації дивідендів за кордон.
“Нафтогаз” знизив ціну на газ для населення. НАК “Нафтогаз України” виконав розпорядження уряду і знизив ціну на газ для населення з 1 квітня 2019 року з 8,55 грн за куб. до 8,38 грн за куб., тобто на 17 копійок за куб! Раніше голова правління “Нафтогазу” Андрій Коболєв запропонував відмовитися від регульованих урядом цін на газ для населення.
У КМДА повідомили дату закінчення опалювального сезону в Києві. Столична влада ухвалила рішення завершити опалювальний сезон у столиці з 6 квітня. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв. Хоча лікувальні установи, заклади соціального спрямування можуть продовжувати опалюватися, і вони будуть працювати за індивідуальними заявками.
Лідери забудовників передмістя Києва. Популярність заміського житла з кожним днем ​​зростає. Щоб ви могли зорієнтуватися на первинному ринку житла, сайт «Мінфін» підготував новий рейтинг забудовників передмістя Києва, де зібрано та проаналізовано дані про забудовників, які працюють у передмісті столиці, і їхні об’єкти. У рейтингу беруть участь 40 забудовників з сертифікатами ДАБІ.

Отримати вигідну пропозицію від забудовника 🌃

Українські заробітчани переказали з Польщі понад $3,6 млрд. За інформацією НБУ, за минулий рік загальна сума переказів склала $10,888 млрд, що на 17,5% більше, ніж в 2017 році. Найбільше коштів було переказано з Польщі – $3,626 млрд, що наразі еквівалентно 13,9 млрд польських злотих.
До речі, Finance.ua розібрався, які найкращі кредитки з кешбеком. Адже ви отримуєте гроші за те, що користуєтесь карткою. Правда, банки по-різному нараховують суми кешбеку за різні категорії товарів або послуг. Всі умови на відео.
В Україні змінилися суми виплат коштів за відрядження. Про це повідомила Державна фіскальна служба. У 2019 році неоподатковувана ПДФО сума добових для відряджень у межах території України становить 417,3 грн. А для відряджень за кордон не вище 80 євро за кожен календарний день такого відрядження за офіційним обмінним курсом гривні до євро, установленим НБУ.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас