UKRSIBBANK - партнер премії "Жінки України 2019" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK - партнер премії "Жінки України 2019"

Особисті фінанси
17
UKRSIBBANK BNP Paribas Group – один з основних партнерів премії «Жінки України 2019» за досягнення у різних сферах бізнесу та соціального життя від популярного жіночого видання «Единственная».
Премія відзначає жінок – видатних представниць українського суспільства, експертів з різних сфер та відомих особистостей, які є рушієм позитивних змін: вони дійсно творять життя, змінюють світ навколо себе та окриляють інших своїм прикладом.
Цього разу премія «Жінки України 2019» відзначить найуспішніших та найталановитіших українок у 14 різних номінаціях. Вже наразі визначено 70 номінанток, серед яких є й наші клієнтки, досягненнями яких ми пишаємося та будемо ділитися на сторінках нашого Facebook. І вже 9 квітня ми дізнаємося імена «Жінок України 2019», яких підтримає найбільша кількість людей.
Зазначимо, що UKRSIBBANK BNP Paribas Group вже вдруге став основним партнером премії «Жінки України». Найбільший французький банк та світовий лідер фінансових послуг BNP Paribas, частиною Групи якого є UKRSIBBANK, прагне до рівних можливостей жінок у всіх сферах життя, зокрема у підприємництві, створюючи позитивні умови для початку і розвитку власної справи та розкриття величезного потенціалу жінок у бізнесі.
Більше про премію, номінації та досягнення номінанток читайте за посиланням.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас