Goldman Sachs оштрафовано майже на $45 млн за недостовірну звітність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Goldman Sachs оштрафовано майже на $45 млн за недостовірну звітність

Фондовий ринок
195
Управління з фінансового регулювання і нагляду Великобританії (FCA) оштрафувало підрозділ американського банку Goldman Sachs на 34,3 млн фунтів стерлінгів ($44,8 млн) за порушення у звітності.
Про це йдеться в повідомленні британського регулятора.
Goldman Sachs порушував вимоги про точну і своєчасну передачу даних про операції протягом майже десяти років – з листопада 2007 р. по березень 2017 р., стверджує FCA. За цей час інвестиційний банк допустив в цілому 220,2 млн помилок у своїх звітах, йдеться в повідомленні. Наприклад, Goldman Sachs помилково повідомив регулятору про 6,6 млн транзакцій, які не вимагали декларування.
«Помилки в цьому випадку демонструють нездатність протягом тривалого періоду керувати і тримати контроль, що життєво важливо для цілісності наших ринків», – наводяться в повідомленні слова виконавчого директора FCA з питань правозастосування та нагляду за ринком Марка Стюарда.
Goldman Sachs погодився співпрацювати з регулятором і тому отримав знижку в 30% від загального штрафу. Без цього банку довелося б заплатити 49 млн фунтів стерлінгів ($64 млн).
За матеріалами:
Відомості
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас