Українські поліцейські вперше затримали викрадача зарядних пристроїв до електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українські поліцейські вперше затримали викрадача зарядних пристроїв до електромобілів

Кримінал
9802
В Україні поліція вперше затримала викрадача зарядних пристроїв до електромобілів. Вкрадені електромобільні зарядки він збував через популярний сайт оголошень.
Зловмисник був затриманий в результаті поліцейської спецоперації. Правоохоронцям дуже допомогли експерти, що знаються на електромобілях.
На одному з популярних сайтів оголошень поліція виявила викрадений пристрій. З «продавцем» організували зустріч під виглядом купівлі. Під час цієї зустрічі зарядний пристрій упізнав його справжній власник. Допомогло те, що у нього збереглися упаковка, гарантійний лист з унікальним номером пристрою і Wi-Fi доступу до нього. Поліція цю обставину підкреслила особливо.
Правоохоронці продовжують розслідування цього злочину. Якщо вину затриманого доведуть в суді, то йому доведеться наступні кілька років провести в місцях позбавлення волі.
Це перший випадок, коли українська поліція зуміла знайти і затримати крадія зарядних пристроїв до електромобілів. Оскільки електрокарів в нашій країні стає з кожним роком все більше, то з’являються і злодії, які на них «спеціалізуються». Злочинці розбивають задні шибки електрокарів і викрадають з них зарядки.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас