Nintendo почав продавати ексклюзивні картонні коробки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nintendo почав продавати ексклюзивні картонні коробки

Технології&Авто
455
Поки великі компанії беруть курс на інновації, анонсують хмарні сервіси і прагнуть підкорювати нові вершини, Nintendo дивиться на все це з усмішкою, адже у корпорації зовсім інший план щодо захоплення ринку. Успішно запустивши в продаж набори Labo, що являють собою звичайний картон, випущений під відомим брендом, японський виробник вирішив піти ще далі. Зустрічайте Nintendo Labo Okatazuke – ексклюзивні коробки для конструктора, зроблені з того самого щільного паперу.
Концепт Nintendo Labo Okatazuke був представлений ще в минулому році, але замовлення незвичайного товару відкрили лише зараз – ймовірно, на доопрацювання і модернізацію продукту знадобилося дійсно багато часу. Коробка не є нічим особливим: це просто картонний ящик, призначений для зберігання Labo, — без будь-яких наворотів і секретних функцій. Одна ємність вміщує лише один конструктор, тому для «упаковки» значної колекції доведеться розщедритися.
Nintendo Labo Okatazuke коштує 800 єн. Натомість поки що це найдешевший товар, вироблений Nintendo, а значить, і найвигідніший спосіб стати власником чогось, створеного корпорацією. Щоправда, поки що коробки продають лише в Японії, тому з урахуванням оплати послуг посередників і пересилання може вийти дорогувато. Але, як кажуть, «ви варті найкращого» — а що може бути краще від ексклюзивного картону від іменитого виробника?
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас