Сергій Тігіпко — Фінансист року – 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сергій Тігіпко — Фінансист року – 2018

Особисті фінанси
81
В Національній опері України відбулася урочиста церемонія вручення Премії «Людина року-2018». У номінації «Фінансист року» переможцем став Сергій Тігіпко.
С. Тігіпко наголосив, що фінансовий сектор є дуже важливою складовою розвитку економіки країни. Група «ТАС», в яку входить АТ «ТАСКОМБАНК», активно фінансує реальний сектор економіки, підтримуючи українських підприємців, покращуючи інвестиційний клімат і створюючи робочі місця.
Банкір упевнений, що будувати і розвивати успішний бізнес в Україні можна і потрібно. Одним із пріоритетів бізнес-стратегії ТАСКОМБАНКУ залишається кредитування корпоративного сектору. «Ми допомагаємо підприємцям розвиватися, підвищувати свою конкурентоспроможність і виходити на нові ринки. Разом у нас це виходить», — сказав С. Тігіпко.
При цьому фінансист додав, що ТАСКОМБАНК завершив 2018 рік із прибутком понад 400 млн грн і продемонстрував зростання ключових показників. Зокрема, активи Банку склали 17,7 млрд грн, обсяг кредитного портфеля зріс на 23% — до 12,4 млрд грн, а обсяг розміщених коштів клієнтів — на 20%, до 13,8 млрд грн. Також за підсумками 2018 року, ТАСКОМБАНК на 90% збільшив статутний капітал і значно розвинув регіональну мережу.
Також С. Тігіпко підкреслив, що ТАСКОМБАНК став першим банком, який у 2018 році успішно завершив операцію зі злиття фінансових установ. В результаті об’єднання з ВіЕс Банком, яке завершилося всього за чотири місяці, ТАСКОМБАНК зміцнив позиції в західному регіоні й на третину збільшив регіональну мережу.
Як підкреслив С. Тігіпко, в нинішніх умовах дуже важливо відповідати вимогам часу і пропонувати клієнтам нові можливості для їх фінансового зростання. ТАСКОМБАНК буде і надалі активно рости як універсальний банк, приділяючи особливу увагу інноваційним продуктам та IT-технологіям, розвиваючи такі напрямки як електронна комерція, малий і середній бізнес, корпоративний і роздрібний сегменти.
Раніше дирекція програми підкреслила, що визначаючи лауреатів номінацій, вища академічна рада брала до уваги не тільки фінансовий результат підприємств, а й соціальну відповідальність бізнесу. Одним із найважливіших критеріїв став баланс між прибутком і мораллю.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас