За викрадене авто СГ "ТАС" виплатила понад 820 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За викрадене авто СГ "ТАС" виплатила понад 820 тис. грн

Особисті фінанси
12
Як свідчить офіційна статистика, щодня в Україні жертвами викрадачів авто стають в середньому 18 автовласників. При цьому, як кажуть самі правоохоронці, «панацеї» від цього лиха фактично немає, адже в безпеці не можуть почуватися ані власники дорогих автомобілів, які викрадають на замовлення, ані водії стареньких, вже знятих з виробництва транспортних засобів, які після викрадення продають по запчастинах. Як не прикро, але повернути викрадені автівки поліцейським вдається нечасто – зазвичай лише в тих випадках, коли злочин розкривають по гарячих слідах. І, чим більше часу минає з моменту угону, тим менше шансів знайти авто.
Додамо, що запобігти викраденню у більшості випадків виявляється також важко – ані «найкрутіші» сигналізації, ані розміщення в авто найсучасніших GPS-трекерів, що мають відслідковувати пересування транспортного засобу, ані його зберігання на спеціально об лаштованих стоянках не можуть бути гарантією того, що автомобіль не викрадуть. За словами експертів, якщо злодії вже отримали замовлення на той чи інший автомобіль, їм мало що може завадити, адже вони, як і розробники систем охорони та захисту, теж вдосконалюють свої навички і вже давно не покладаються лише на примітивні відмички.
Зрозуміло, що за таким умов єдиним способом убезпечити себе, нехай і не викрадення, а принаймні, від значних фінансових витрат внаслідок втрати автомобіля, залишається договір страхування наземного транспорту. Тож природо, що все більше автовласників з метою захисту себе від колосальних збитків укладають договір КАСКО, що гарантує належну виплату страхового відшкодування в разі викрадення автівки.
Саме так сталося і з клієнтом Страхової групи «ТАС», автомобіль якого Honda Accord, було викрадено в столиці. Надзвичайна пригода сталася рано-вранці – невстановлені особи викрали застраховане авто прямо з парковки. Пошуки злочинців по гарячих слідах бажаного результату не дали. Наразі пошуки зловмисників, а заразом – і викраденого автомобіля тривають. Правоохоронцями відкрито за фактом угону кримінальне провадження. Водночас Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи та не очікуючи на результати пошуків, прийняла рішення про визнання вказаної події страховою та відшкодування страхувальникові заподіяних йому в результаті інциденту збитків, що склали 827496 грн.
Залишається додати, що авто було застраховано за договором «Правильне КАСКО».
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас