«Нафтогаз» пропонує знизити ціни на газ з 1 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Нафтогаз» пропонує знизити ціни на газ з 1 квітня

Енергетика
13944
НАК «Нафтогаз України» опублікувала цінові пропозиції на природний газ, які діятимуть з 1 квітня 2019 року, для промислових споживачів та інших суб’єктів господарювання.
Про це повідомляє прес-служба компанії.
“В березні компанії Нафтогазу скористалися привабливою ринковою ситуацією і закупили достатні обсяги газу для забезпечення побутових споживачів групи. Враховуючи це, ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» знизить ціну на квітень для своїх побутових споживачів в Кіровоградській області та інших регіонах на 2%, не встановлюючи максимально можливу торгову націнку постачальника, що дозволена законодавством”, – ідеться у повідомленні.
Таким чином, цінові пропозиції на природний газ, що діятимуть з 1 квітня 2019 року:
  • Кінцева ціна газу для побутових споживачів ГПК «Нафтогаз України» складе 8,38 грн за куб. м (включно з ПДВ та витратами на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).
  • Промислові споживачі, що співпрацюють з Нафтогазом на умовах попередньої оплати, купуватимуть газ за ціною 5990 грн/тис. куб. м (без ПДВ та витрат на його транспортування магістральними та розподільними трубопроводами).
  • Для промислових споживачів, які працюють на умовах оплати протягом або після періоду поставки, Нафтогаз додатково оприлюднить до кінця місяця з урахуванням ринкової кон’юнктури.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас