Під час збою в Facebook і Instagram в Telegram зареєструвалося 3 млн нових користувачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під час збою в Facebook і Instagram в Telegram зареєструвалося 3 млн нових користувачів

Фондовий ринок
882
13 березня в роботі сервісів Facebook, Facebook Messenger, Instagram і WhatsApp спостерігалися перебої. Користувачі не могли повноцінно спілкуватися на звичних соціальних платформах і почали шукати їм альтернативу.
Як заявив засновник сервісу Telegram Павло Дуров, протягом останніх 24 годин в месенджері зареєструвалося 3 млн нових користувачів. Це досить великий показник для сервісу, який в березні 2018 року досяг показника в 200 млн активних користувачів.
Нагадаємо, Telegram – це багатоплатформовий месенджер, що дозволяє обмінюватися повідомленнями і медіафайлами багатьох форматів. При цьому обмін повідомленнями здійснюється в зашифрованому вигляді. Telegram існує за рахунок пожертвувань, а не завдяки цільовій моделі реклами, використовуваної Facebook (демонстрація реклами на підставі зібраних даних користувачів). Сервіс Telegram завжди підкреслював, що захист конфіденційності користувача є однією з ключових функцій, хоча експерти з шифрування і безпеки сумніваються, наскільки він безпечний насправді.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас