СГ "ТАС" виплатила понад 11,5 млн грн за договором страхування майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 11,5 млн грн за договором страхування майна

Особисті фінанси
24
Страхове відшкодування в розмірі 11 539 131 грн днями перерахувала Страхова група «ТАС» власникові складів та офісного приміщення, пошкоджених в результаті пожежі, що сталася в Мукачеві на Закарпатті.
Повідомлення про займання на лінію 101 надійшло близько дев’ятій годині вечора. Пожежні оперативно прибули на місце пригоди, однак локалізувати вогонь вдалося лише за півтори години – полум’я дуже швидко охопило великі площі складських приміщень.
Загалом в ліквідації пожежі брали участь понад 50 рятувальників та 13 одиниць техніки. На щастя, в результаті пожежі ніхто не постраждав.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини події, визнала її страховою та в повному обсязі відшкодувала в рамках своїх зобов’язань за договором страхування майна заподіяні власникові пошкоджених вогнем приміщень збитки.
Варто зазначити, що як офісна будівля, так і склади на об’єкті були обладнані відповідними системами протипожежної безпеки, однак це не врятувало власника приміщень від жахливих наслідків інциденту. Отже, як свідчить практика, наразі договір страхування залишається чи не єдиним ефективним засобом захисту фінансових інтересів власників майна в разі будь-яких негараздів.
Залишається додати, що, за статистикою СГ «ТАС», вказана виплата стала найбільшим відшкодуванням компанії за останній час, що було здійснене за одним договором страхування, та одним з найкрупніших відшкодувань в цілому по ринку.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас