Apple готує дві абсолютно нові моделі iPad — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple готує дві абсолютно нові моделі iPad

Фондовий ринок
2404
Компанія Apple готує відразу два нові планшети iPad, які не будуть відноситися до лінійок mini і Pro.
Таким чином, Apple зможе перекрити весь ціновий діапазон — від початкового до топ рівня, повідомляє Macrumors з посиланням на китайського блогера CoinX.
Якщо бути точним, Apple, можливо, планує випустити трохи зменшену версію наявного 10,5-дюймового iPad Pro, що дозволить йому зайняти нішу між більш дешевим iPad за $329 і моделями iPad Pro за $799.
10,5-дюймовий “непрофесійний” iPad може бути випущений в кінці цього року, можливо, разом з наступною лінійкою iPad Pro.
У свою чергу, 10,2-дюймовий iPad повинен у кінцевому підсумку стати версією 9,7-дюймового iPad з великим екраном і, швидше за все, він буде випущений протягом наступних кількох тижнів разом з невеликими оновленнями для iPad mini і iPod touch. Неясно, чи буде якийсь із продуктів представлений на спеціалізованому заході Apple 25 березня.
Хочете купити новинку від Apple, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:

Помічник з кредитів

За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас