У Windows 7 з'явиться попередження про припинення підтримки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Windows 7 з'явиться попередження про припинення підтримки

Технології&Авто
1464
Компанія Microsoft планує почати показувати push-повідомлення в системі Windows 7. Користувачів будуть попереджати про швидке припинення її підтримки.
Підтримка триватиме до 14 січня майбутнього року, а повідомлення з’являться в квітні. Припинення підтримки означає, що Windows 7 і Office 2010 більше не будуть отримувати оновлення безпеки. Компанія закликає користувачів оновитися до Windows 10 і Office 365.
У повідомленнях не буде прямо говоритися про необхідність оновитися до Windows 10, але буде вказана дата припинення підтримки і посилання на сайт microsoft.com/windows7. На самому сайті пропонується оновитися до Windows 10 або придбати більш сучасний комп’ютер. Подібні повідомлення Microsoft вже показувала в перший рік після появи Windows 10, коли оновлення з Windows 7 було безкоштовним.
За бажання користувачі можуть заборонити показувати повідомлення. Якщо просто прибрати його, воно з’явиться знову; потрібно вибрати команду “не показувати знову”. Microsoft обіцяє показувати повідомлення нечасто, і вони зникнуть в січні. Поки що невідомо, як саме виглядатиме повідомлення. Така скритність потрібна, щоб творці вірусів не спробували обманювати користувачів. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Windows 10 отримало оновлення для продуктивності системи.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас