Авіакомпанія SkyUp створила робочу групу з відстеження інцидентів з Boeing 737 MAX — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанія SkyUp створила робочу групу з відстеження інцидентів з Boeing 737 MAX

Фондовий ринок
631
Українська авіакомпанія SkyUp створила робочу групу зі співробітників виробничих підрозділів, яка буде відстежувати, збирати і обробляти інформацію про інциденти з літаками Boeing 737 МАХ 8, для розробки плану подальших дій.
“На сьогоднішній день плани авіакомпанії SkyUp Airlines про придбання Boeing 737 MAX 8 залишаються в силі. До введення в експлуатацію ПС даного типу ми маємо в своєму розпорядженні достатню кількість часу для збору інформації про результати розслідування і її ретельного аналізу”, – вважає генеральний директор SkyUp Airlines Євген Хайнацький.
За його словами, фахівці SkyUp Airlines перебувають у постійній взаємодії з представниками корпорації Boeing, проводять постійні консультації з усіх питань, пов’язаних з експлуатацією та підтриманням льотної придатності наявного парку літаків, а також ПС, що очікуються до постачання.
Водночас Європейське агентство з авіаційної безпеки (EASA) наказало авіакомпаніям Євросоюзу тимчасово відмовитися від польотів на літаках Boeing 737 MAX 8 і 737 MAX 9. При цьому авіаперевізникам з третіх країн, які виконують рейси, в тому числі і транзитні, на Boeing 737 MAX, тимчасово обмежений доступ в повітряний простір Євросоюзу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас