Грейс період в компанії Кредитон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грейс період в компанії Кредитон

Особисті фінанси
70
Грейс період в компанії Кредитон
Що таке грейс-період, якщо оформив кредит онлайн?
Іншими словами, грейс-період – це пільговий період.
Грейс-період в Кредитон – це додатковий термін тривалістю від двох до трьох днів, який починається після фінальної дати погашення кредиту. Через те що при банківському погашенні, транзакція може тривати кілька днів, створений грейс-період. У компанії CREDITON, грейс-період не має на увазі додаткового процентного нарахування. Ми не нараховуємо штраф і пеню на протязі трьох днів з дати закінчення кредитного договору.
Найчастіше грейс-період поширюється тільки на безготівкові операції – оплату товарів і послуг в торгово-сервісних підприємствах, в тому числі через Інтернет. У ряді банків України пільговий період кредитування діє також для операції зняття готівки.
Наведемо приклад дії грейс-періоду в компанії Кредитон.
Припустимо, ви оформили онлайн кредит на картку 1 березня на 14 днів (це найпопулярніший період на нашому сайті). Це значить, що кредит вам потрібно повернути 14 березня, саме в цей день у вас закінчується Кредитний Договір. Але в цей день ви з’ясували, що не можете зробити оплату по кредиту, а йти в прострочення ви не хочете. Компанія CREDITON йде на зустріч своїм клієнтам і надає грейс-період (пільговий період) на три дні, який починає діяти від дати закінчення кредитного договору, а це значить, що до 17 березня (згідно дати прикладу) ви можете погасити кредит без додаткових процентів, штрафів і пені і Ваші умови кредитування на ці три дні залишаються без змін.
Що буде якщо оплатити кредит після грейс-періоду?
У разі, якщо погашення позики відбувається після грейс-періоду, вам не буде нараховано додаткових процентів по кредиту. Сума оплати буде включати в себе погашення тіла кредиту, проценти за користування коштами, а також проценти, нараховані за прострочення. Починаючи з першого дня прострочення буде нарахована пеня в розмірі +0,5% до основної процентної ставки за кожен день користування коштами. Таким чином, процентна ставка по кредиту складе 2,3% за кожен день прострочення.
Рекомендація від CREDITON: в нашому сервісі Ви завжди БЕЗКОШТОВНО можете оформити пролонгацію на термін до 28 днів. Це дозволить завжди вчасно платити за кредитом, уникнути прострочення і нарахування пені, а також зберегти хорошу кредитну історію.
Чи впливає грейс-період Кредитон на кредитну історію?
Так, грейс-період негативно впливає на кредитну історію і рахується як прострочення. Тому просимо звернути увагу на режим роботи банку, в якому ви здійснюєте оплату. Якщо погашення проходить в останній день грейс-періоду, а Ваш банк буде здійснювати транзакцію тривалістю в кілька днів – вам будуть нараховані відсотки за прострочення позики.
Чи можлива пролонгація в грейс-період?
Так, в цей період можна оформити пролонгацію в особистому кабінеті клієнта сервісу crediton.ua. Для цього вам потрібно пройти стандартну процедуру з оформлення пролонгації, а саме: сплатити процент за вашим кредитом. У компанії CREDITON додаткові платежі при оформленні пролонгації в грейс-період не нараховуються.
За матеріалами:
Crediton
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас