У Нью-Йорку хочуть модернізувати систему транспорту за рахунок податку на розкіш — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Нью-Йорку хочуть модернізувати систему транспорту за рахунок податку на розкіш

Світ
274
Влада штату Нью-Йорк планує ввести податок для нерезидентів-власників розкішних об’єктів нерухомості, щоб знайти додаткові 9 млрд доларів на фінансування модернізації транспортної системи міста Нью-Йорк.
Про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на директора бюджетного управління штату Роберта Маджика.
За його розрахунками, плата за в’їзд на Манхеттен, яку намічено ввести не раніше грудня 2020 року, може принести в казну 15 млрд доларів, податок на продаж в інтернеті – ще 5 млрд доларів, легалізація марихуани в терапевтичних цілях – 2 млрд доларів, а податок на розкіш для власників дорогої власності, які не живуть на постійній основі в Нью-Йорку, – ще 9 млрд доларів.
“Але навіть це не буде запобіжником браку коштів у бюджеті Транспортного управління Нью-Йорка, зверстаному в розмірі 40 млрд доларів”, – констатував глава бюджетного управління штату.
Влада Нью-Йорка і однойменного штату в лютому опублікувала план із 10 пунктів, націлених на вдосконалення транспортної системи мегаполісу. План, зокрема, передбачає централізацію діяльності транспортного управління і ще п’яти організацій, що відповідають за залізничне, автобусне і підземне сполучення в мегаполісі.
Влада Нью-Йорка розраховує на те, що надходження від платного в’їзду стануть джерелом збільшення доходної частини бюджетів міста та штату. Владі міста це дозволить виділяти більше коштів на задоволення потреб транспортного управління в нових елементах системи сигналізації, нових залізничних вагонах і вагонах метро, ​​в нових автобусах і ремонт транспортного парку.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас