Apple розширила правила ремонту для iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple розширила правила ремонту для iPhone

Фондовий ринок
586
Американська компанія Apple вирішила дозволити ремонтувати iPhone, в яких були вставлені батареї інших виробників.
Про це повідомляє портал MacRumors із посиланням на внутрішній документ компанії.
“iPhone, в яких були вставлені батареї інших виробників, відтепер можуть ремонтуватися в офіційних сервісних центрах Apple і Genius Bar“, – йдеться у повідомленні.
Як повідомляє MacRumors, такий крок є дуже значним, адже раніше Apple категорично відмовлявся ремонтувати у своїх сервісних центрах iPhone з іншими батареями.
Згідно з новою інструкцією, якщо ремонт не пов’язаний з самою батареєю, то сервісні центри ремонтуватимуть iPhone без жодних проблем. Зокрема йдеться про ремонт дисплея, мікрофона тощо, згідно зі звичайним тарифом.
Однак, якщо ремонт пов’язаний з самою батареєю, яка була вставлена іншим виробником, то сервісним центрам відтепер дозволено замінювати їх на офіційні батареї від Apple згідно зі звичайними тарифами.
Водночас портал підкреслює, що Apple й далі не ремонтуватиме iPhone, якщо в них будуть встановлені від інших виробників, зокрема, логічні плати, мікрофони, кнопки, які регулюють звук та вимикають/вмикають сам смартфон. Зазначається, що відповідні зміни набрали чинності з цього вівторка і діятимуть по всьому світу.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас