Apple пояснила дорожнечу iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple пояснила дорожнечу iPhone

Фондовий ринок
3980
Apple не раз критикували за високу вартість смартфонів. Компанія пояснює, що в ціну закладені великі витрати на розробку продукту.
“Статті, присвячені вартості наших продуктів, були гострою проблемою для мене з самого початку, в тому числі в наші перші роки, – заявив операційний директор Apple Джефф Вільямс (Jeff Williams) під час свого виступу в Університеті Елона (Elon University). – Насправді аналітики просто не розуміють витрат на то, що ми робимо, і скільки уваги ми приділяємо створенню наших продуктів”.
За словами Вільямса, Apple стежить за відгуками про ціни на iPhone. При цьому топ-менеджер нічого не сказав з приводу того, чи збирається компанія скидати ціни на свої пристрої.
“Ми хочемо бути не елітарною компанією, а егалітарною. У нас багато роботи на ринках, що розвиваються”, – повідомив Вільямс.
Моделі iPhone, представлені в 2018 році, залишаються дуже дорогими донині. Наприклад, iPhone XR, який є найдешевшим серед цих новинок, коштує в США від 749 доларів. Ціни на iPhone XS починаються з 1000 доларів, а за iPhone XS Max можна заплатити до 1450 доларів.
На тлі слабкого попиту на iPhone вартість смартфонів на китайському ринку почала знижуватися в січні 2019 року. Здешевлення стосувалося і флагманських моделей.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас