Увага! Зміна номерів карткових рахунків для приватних і юридичних клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Увага! Зміна номерів карткових рахунків для приватних і юридичних клієнтів

Особисті фінанси
55
Шановні клієнти!
На вимогу Національного банку України (Постанова №89 від 11.09.2017 р.) Альфа-Банк Україна у листопаді-грудні 2018 року змінює номери карткових рахунків клієнтів.
Для приватних клієнтів
Банк відкриє нові рахунки фізичних осіб з використанням платіжних карток з номером 2620 на заміну 2625 в односторонньому порядку, з перенесенням залишків, зі збереженням усіх умов обслуговування попереднього рахунку: тарифні умови, витратні ліміти до платіжних карток, поточна заборгованість, у разі наявності, послуги та сервіси, що підключені до рахунку. Старі рахунки 2625 будуть закриті за ініціативою Банку.
Нові номери рахунків стануть доступними для перегляду та здійснення переказів в інтернет-банкінгу «My Alfa Bank» вже на початку 2019 року, про що Банк повідомить клієнтів додатково. Нові номери рахунків також можна буде дізнатись у відділеннях або контакт-центрі Альфа-Банку Україна за безкоштовним номером 0 800 50 20 50.
Усі платіжні картки до рахунку продовжать діяти без яких-небудь змін. Номер платіжної картки не зміниться.
Зі зміною номерів рахунків переукладати договір банківського рахунку або довіреність на право розпорядження таким рахунком не потрібно. Договір / Довіреність залишаються в силі, оскільки зміни відбуваються згідно з вимогами чинного законодавства України.
Порядок поповнення рахунків з використанням платіжної картки в інтернет-банкінгу «My Alfa Bank» з лютого 2019 року:
- Поповнення рахунків з карткою за номером рахунку всередині Альфа-Банку Україна буде можливим тільки за новими реквізитами: необхідно вказувати рахунок отримувача 2620,
- В меню «платежі за реквізитами» рахунок отримувача залишається будь-який.
Порядок погашення заборгованості за кредитними картками, зарахування коштів на карткові рахунки Альфа-Банку Україна з інших банків, поповнення в касах, банкоматах і терміналах самообслуговування:
- Вказати рахунок отримувача 2924701, із зазначенням технічного рахунку 2625 у призначенні платежу, або
- Вказати рахунок отримувача 2620.
Зарахування пенсій та соціальних виплат:
Здійснюватимуться за реквізитами нових рахунків 2620, для цього Альфа-Банк Україна централізовано повідомить до Пенсійного фонду України нові номери рахунків клієнтів. Клієнтам не потрібно власноруч повідомляти номер нового рахунку до ПФУ.
Не змінюється:
Порядок погашення кредитів, зарахування заробітної плати організаціями та компаніями працівникам в рамках зарплатних проектів в Альфа-Банку Україна.
Для приватних осіб, які займаються підприємницькою діяльністю
Банк відкриває нові рахунки фізичних осіб з використанням платіжних карток з номером 2620 на заміну 2625 в односторонньому порядку та відправляє ці рахунки на реєстрацію до Державної фіскальної служби України, з перенесенням залишків, із збереженням усіх умов обслуговування попереднього рахунку: тарифні умови, витратні ліміти до платіжних карток, поточна заборгованість, у разі наявності, послуги та сервіси, що підключені до рахунку. Старі рахунки 2625 будуть закриті за ініціативою Банку.
Нові номери рахунків стануть доступними для перегляду та здійснення переказів в інтернет-банкінгу «My Alfa Bank» вже на початку 2019 року, про що Банк повідомить клієнтів додатково. Нові номери рахунків також можна буде дізнатись у відділеннях або контакт-центрі Альфа-Банку Україна за безкоштовним номером 0 800 50 20 50.
Для клієнтів – юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців
У грудні 2018 року Банк відкриє рахунки до корпоративних карток за балансовим номером 2600 (2650) на заміну 2605 (2655) з перенесенням залишків в односторонньому порядку та відправить ці рахунки на реєстрацію до Державної фіскальної служби України. Нові номери карткових рахунків стануть доступними у сервісі “Мій Бізнес Online” та системі “Клієнт банк” IFOBS орієнтовно з 17 грудня 2018 року, про що Банк повідомить додатково. Нові номери рахунків також можна буде дізнатись у відділеннях або контакт-центрі Альфа-Банку Україна за безкоштовним номером 0800 50 70 44.
Для нових рахунків 2600 (2650) зберігаються усі умови обслуговування попереднього рахунку: тарифні умови, витратні ліміти, поточна заборгованість, у разі наявності, послуги та сервіси, що підключені до рахунку. Старі рахунки 2605 (2655) будуть закриті за ініціативою Банку.
Корпоративні картки до нового рахунку продовжать діяти без яких-небудь змін, номери корпоративних карток не змінюються. Порядок поповнення корпоративних карт залишається незмінним: у платіжному дорученні клієнт вказує номер транзитного рахунку 2924 та у призначенні платежу – номер технічного рахунку 2605 (2655). Номери технічних рахунків при цьому не змінюються, поповнення здійснюється з використанням номерів діючих технічних рахунків. Зі зміною номерів рахунків переукладати договір банківського рахунку або довіреність на право розпорядження таким рахунком не потрібно. Договір / Довіреність залишається в силі, оскільки зміни відбуваються згідно з вимогами чинного законодавства України.
Альфа-Банк Україна щиро вдячний Вам за довіру та співробітництво!
У разі виникнення питань просимо звертатись за допомогою до будь-якого зручного відділення Альфа-Банку Україна або контакт-центру за безкоштовним номером 0800 50 70 44.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас