Частину міжнародної траси планують розширити до чотирьох смуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Частину міжнародної траси планують розширити до чотирьох смуг

Казна та Політика
1115
Державне агентство автомобільних доріг України планує розширити автомобільну дорогу міжнародного значення М-06 на ділянці “Львів – Рівне” до чотирьох смуг руху.
Про це повідомляє прес-служба “Укравтодору”.
“Укравтодор” починає проектування реконструкції дороги М-06 на ділянці “Львів – Рівне” з розширенням її до 4 смуг руху і будівництвом об’їздів населених пунктів”, – повідомили в агентстві.
Після закінчення реконструкції економія часу в дорозі від Львова до Рівного без порушення правил дорожнього руху, як очікується, зменшиться майже вдвічі – до 1,5 години.
“На цю дорогу вже зараз припадає значна частина перевезення експортних вантажів в країни – члени Європейського Союзу. Тому реконструкція цієї дороги стане імпульсом для економічного розвитку регіону, сприятиме припливу інвестицій та створенню нових робочих місць. Крім цього, нова якість дороги забезпечить підвищення рівня дорожньої безпеки і поліпшить екологічну ситуацію в містах”, – впевнені в “Укравтодорі”.
Зазначено, що раніше повідомлялося про початок проектування частини цього проекту – південного об’їзду міста Дубно на Рівненщині, що дозволить вивести весь транзитний автотранспорт, що прямує дорогами М-06 “Київ – Львів – Чоп” та М-19 “Доманове – Тернопіль – Чернівці”, за межі міста і приміської зони.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас