Український авторинок досяг торішніх показників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український авторинок досяг торішніх показників

Особисті фінанси
794
У лютому поточного року в Україні реалізовано 5,8 тис. нових автомобілів, що лише на 0,34% менше, ніж роком раніше.
Таким чином, після провального початку 2019 року, в лютому операторам авторинку вдалося відіграти ситуацію і повернутися до тренду 2018 року.
На думку експертів, цей результат дилери продемонстрували під величезним натиском б/у імпорту, який в лютому поставив черговий рекорд.
На сьогоднішній день підсумок 2-х перших місяців – 11%. Перше місце на ринку легкових автомобілів міцно утримує Renault, впритул до лідера наблизилася Toyota. Третє місце займають автомобілі Kia, продажі яких зросли на 54%. Зокрема, до когорти лідерів повернулася модель Kia Sportage, якій вдалося випередити Renault Duster.
Крім того, істотно збільшила продажі і Hyundai, чия модель Tucson зайняла минулого місяця третє місце за популярністю.
Стрімкий прорив BMW в Топ-10 став ще однією лютневою сенсацією. Німецька фірма тепер не тільки №1 в преміальному сегменті, але і дала зрозуміти конкурентам, що оновлення модельного ряду BMW було дуже вдалим.
За крок від Топ-10 в лютому був і Peugeot. Французький бренд в цьому сезоні анонсував дуже багато новинок, а в лютому зростання продажів вже склало 53%.
Планомірно відновлює колишній вплив і китайська Chery. У лютому дилери продемонстрували, що нинішній модельний ряд Chery затребуваний в Україні. Як результат – зростання продажів на 29%, і китайський бренд впритул підійшов до Suzuki.
За матеріалами:
Auto-Consulting
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас