У Німеччині кожен п'ятий кредит видається онлайн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Німеччині кожен п'ятий кредит видається онлайн

Кредит&Депозит
508
Жителі ФРН в Інтернеті не тільки купують, грають або бронюють готелі, але і все частіше оформляють кредити. На сьогоднішній день кожна п’ята позика в країні оформляється онлайн.
Про це пише Berliner Morgenpost, посилаючись на дані Німецької банківської асоціації BFACH.
У 2018 році банки надали домогосподарствам 5,8 млрд євро, на 20% більше, ніж в 2017-му. «Чим більше ринки збуту переходять в Інтернет, тим більше споживачі очікують там можливостей фінансування», – зазначив Ян В. Вагнер, генеральний директор BFACH.
Сьогодні у будь-кого, хто хоче взяти кредит, є на вибір кілька варіантів. Наприклад, існують так звані миттєві кредити, кредити з погашенням в розстрочку тощо.
Споживач все більше віддає перевагу онлайн-кредиту. Що не дивно, бо такий спосіб запозичень має низку переваг:
  • Буде максимально забезпечено індивідуальний підхід. Банківський службовець підбере для клієнта саме те, що йому необхідно.
  • Не потрібно довго чекати з відповіддю. Після введення всіх необхідних даних споживач відразу отримає всю необхідну йому інформацію: дату і час кредитування, його умови, згоду банку у фінансуванні або відмову.
  • Умови кредитування «на віртуальному майданчику» завжди вигідніші, ніж у відділенні банку. Це пов’язано з оптимізацією витрат банку через роботу з клієнтами онлайн.
  • У клієнтів є можливість в режимі реального часу порівнювати умови різних банків щодо надання позик.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції за кредитами в Україні. Щоб допомогти вам обрати кредит онлайн у нас на сайті працює спеціальний сервіс. Завдяки його можна швидко і комфортно обрати необхідний саме вам кредитний продукт:

Помічник з кредитів 💁

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас