Київська фабрика Roshen за рік збільшила прибуток учетверо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська фабрика Roshen за рік збільшила прибуток учетверо

Фондовий ринок
860
ПрАТ “Київська кондитерська фабрика “Рошен” у 2018 році збільшило чистий прибуток учетверо порівняно з 2017 роком – до 11,1 мільйона гривень.
Про це йдеться в повідомленні підприємства в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) про збори акціонерів 26 березня, передає “Інтерфакс-Україна”.
Згідно з повідомленням, компанія планує направити 5% прибутку на поповнення резервного капіталу, а 95% залишити нерозподіленим. Виплачувати дивіденди за 2018 рік Київська фабрика “Рошен” не має наміру.
Крім того, акціонери компанії розглянуть питання про збільшення статутного капіталу підприємства на 330 млн грн – до 505,8 млн грн, шляхом додаткової непублічної емісії 1,32 млрд простих неіменних акцій номінальною вартістю 0,25 грн/шт.
Корпорація Roshen – один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, до складу якої входять Київська, Кременчуцька (Полтавська обл.) кондитерські фабрики, два виробничих майданчики у Вінницькій області, масло-молочний комбінат “Бершадь молоко” (Вінницька обл.), два виробничих майданчики у Липецькій області (РФ), Клайпедська кондитерська фабрику (Литва) і фабрика Bonbonetti Choco (Угорщина).
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас