Нова візуальна комунікація Таскомбанк від Lobods — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нова візуальна комунікація Таскомбанк від Lobods

Особисті фінанси
14
У січні 2019 року ТАСКОМБАНК увійшов у ТОП-3 банків-лідерів і посідає перше місце за приростом підписників Facebook за даними Gidulyan Company. Стрімке зростання показників в новому році обумовлене зміною візуальної комунікації банку.
Привернути увагу користувачів в стрічці Facebook стає все складніше, щоб звернути на себе увагу, брендам необхідна креативна візуальна комунікація, яка змусить затримати погляд. Для підвищення показників сторінки ТАСКОМБАНК в Facebook агентство Lobods розробило нову візуальну стилістику профілю.
Перед агентством стояло завдання розробити дизайн, який відобразить багаторічний досвід банку і при цьому приверне увагу молодої аудиторії в соціальних мережах: було прийнято рішення об’єднати елементи монументальності, які підкреслять стабільність і надійність банку, з яскравими неоновими кольорами і нестандартними графічними деталями, які розкажуть про бажання банку розвиватися у ногу з часом.
Вже за місяць після зміни стилістики digital-аналітики помітили значне підвищення всіх показників на сторінці: залученість і охоплення публікацій зросли на 60% в порівнянні з попереднім місяцем, а за даними Gidulyan Company кількісне збільшення підписників ТАСКОМБАНК за січень було найбільшим серед всіх конкурентів.
«Яскраві та нестандартні зображення завжди змушують затримати погляд і зупинити стрічку при скролі публікацій. Правильний вибір digital-стилістики позитивно позначається не тільки на показниках сторінки Facebook, але і сприяє впізнаваності бренду і формування лояльної аудиторії », – коментують Зоя і Дмитро Лобод, засновники digital-агентства Lobods.
Згідно з офіційною статистикою Facebook за січень ТАСКОМБАНК входить у ТОП-3 банків-лідерів за всіма основними показниками соціальної мережі.
Джерело: http://sostav.ua
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас