Johnson & Johnson купує розробника хірургічних роботів за $3,4 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Johnson & Johnson купує розробника хірургічних роботів за $3,4 млрд

Фондовий ринок
427
Один з найбільших у світі виробників товарів для охорони здоров’я Johnson & Johnson оголосив про придбання за $3,4 млрд приватної компанії Auris Health, яка спеціалізується на розробці роботизованих технологій, орієнтованих на лікування раку легенів.
Угода передбачає додатковий платіж Johnson & Johnson в розмірі $2,35 млрд, виплата якого залежить від того, чи досягне Auris Health певних результатів. Очікується, що угода буде завершена до кінця другого кварталу 2019 року.
У минулому році Johnson & Johnson придбала французького розробника технологій та програмного забезпечення для проведення хірургічних операцій Orthotaxy. Ще раніше, у 2015 році компанія уклала угоду з Verily Life Sciences, медичним підрозділом холдингу Alphabet, про створення спільного підприємства Verb Surgical.
Нова угода спростить для Johnson & Johnson вихід на ринок робототехнічного обладнання для медицини. Спільне підприємство Verb Surgical теж займається створенням роботизованої системи для проведення хірургічних операцій. Перелік розробок Auris Health включає портативний робот-ендоскоп, що дозволяє проводити ранню діагностику раку легенів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас