Уніка – 25 років успішної праці на страховому ринку України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уніка – 25 років успішної праці на страховому ринку України

Особисті фінанси
40
10 лютого 2019 року Страхова компанія «Уніка» відзна­чає 25 річницю з дня заснування.
Протягом багатьох років компанія займає лідерські позиції на страховому ринку України та демонструє прибуткове зростання. Уніка займає провідні позиції за зборами платежів, страховими виплатами, активами та часткою ринку в українському non-life страхуванні. Компанія стабільно входить у ТОП-3 за більшістю інших показників, займаючи високі позиції на ринку КАСКО, ДМС та страхуванні майна.
Завдяки зваженій політиці ведення страхового бізнесу Уніка має високу платоспроможність та фінансову стабільність, що дозволяє компанії з впевненістю дивитись у майбутнє, мати довіру клієнтів та гідну репутацію. Лояльність клієнтів, більшість з яких є постійними клієнтами Уніка протягом багатьох років, є для компанії важливим фактором успішного ведення страхового бізнесу. Також плідному розвитку УНІКА в Україні сприяє підтримка материнської компанії UNIQA Insurance Group. Завдяки її багаторічному європейському досвіду, технологіям та стандартам ведення бізнесу, Уніка в Україні є ефективною компанією зі стабільною фінансовою основою.
UNIQA Insurance Group представлена в Україні небанківською фінансовою групою «Уніка Україна», до якої входять cтрахові компанії «Уніка» (non-life) та «Уніка Життя» (life).
«Уніка Україна» це 26 регіональних дирекцій, 15 генеральних представництв, 90 видів страхових продуктів, 30 банків-партнерів, 30 різновидів страхових ліцензій, більш ніж 1 тисяча співробітників, 1 мільйон страхових договорів та 700 тисяч активних клієнтів. Співпрацює з найбільшими та найуспішнішими компаніями в Україні в різних галузях економіки.
«Уніка Україна» має високі стандарти обслуговування, що підтверджено даними незалежного опитування клієнтів у 2018 році: загальний рівень задоволеності клієнтів складає 90%; задоволеність роботою служби асистансу та клієнтської підтримки – 94%; 72% клієнтів продовжили співпрацю з Уніка; 81% клієнтів готові рекомендувати Уніка як надійного страховика.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас