АМКУ дозволив Тігіпку викупити аптечний бізнес торговельної мережі "Космо" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дозволив Тігіпку викупити аптечний бізнес торговельної мережі "Космо"

Фондовий ринок
369
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив кіпрській компанії “T.A.S. Overseas Investments Limited”, основним акціонером якої є екс-віце-прем’єр Сергій Тігіпко, купити аптечний бізнес торговельної мережі “Космо”.
Згідно з повідомленням, вказане придбання забезпечить С.Тігіпку перевищення 50% голосів у вищому органі управління компанії.
В кінці 2018 року аптечна мережа ТAS (ТОВТАС Фарма”), що входить до групи “ТАС”, заявила про намір найближчим часом придбати 60 аптек, збільшивши до лютого 2019 року кількість аптек до 153. Йшлося про три угоди з купівлі фармацевтичних мереж з 26 і 34 аптек.
Група “ТАС” заснована в 1998 році. Має активи в фінансовому та промисловому секторах, сільському господарстві, нерухомості, фармацевтиці та венчурних проектах. До фінансовго сектора групи входять ТАСкомбанк, Універсал банк, ВіЕс банк, дві страхові компанії і низка інших організацій. Засновником і основним акціонером групи є Сергій Тігіпко.

Довідка Finance.ua

  • Аптечний бізнес торговельної мережі “Космо”, підконтрольної інвестиційному фонду “СігмаБлейзер”, налічує 28 аптек у Києві та Київській області.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас