НАБУ обшукує "Аграрний фонд" через розтрату понад 240 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАБУ обшукує "Аграрний фонд" через розтрату понад 240 млн грн

Кримінал
338
Детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшуки в “Аграрному фонді” у рамках кримінального провадження щодо розтрати службовцями підприємства більше 240 мільйонів гривень при закупівлі добрив у 2017-2018 роках.
Про це повідомила прес-служба НАБУ на своїй сторінці у Facebook.
“Детективи НАБУ впродовж 7-8 лютого здійснюють обшуки в ПАТ “Аграрний фонд”. Слідча дія санкціонована і відбувається у межах досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати службовими особами ПАТ “Аграрний фонд” понад 240 млн грн коштів при закупівлі, зберіганні, пакуванні добрив у 2017-2018 роках”, – повідомили в НАБУ.
Зазначено, що Нацагентство вимагало від “Аграрного фонду” надати тимчасовий доступ до документів, необхідних для розслідування. Однак працівники організації відмовилися надавати відповідні папери. У зв’язку із цим НАБУ розпочало обшуки.
“При цьому представники ПАТ свідомо затягують завершення слідчої дії. Наразі через безвідповідальність керівництва ПАТ близько сотні його співробітників знаходяться просто неба: вхід до будівлі до завершення слідчої дії їм заборонено, про що керівництво ПАТ повідомляли неодноразово заздалегідь. Тим не менше, співробітників про це не попередили і наразі люди очікують на морозі”, – додали в Нацбюро.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас