Альфа-Банк Україна запустив сервіс обміну валют у мобільному додатку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна запустив сервіс обміну валют у мобільному додатку

Особисті фінанси
166
З 7 лютого клієнти Альфа-Банку Україна можуть купувати та продавати іноземну валюту в мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine – швидко, без комісії і додаткових авторизацій.
Новий сервіс уже доступний в оновленій версії Alfa-Mobile Ukraine. Для придбання або продажу валюти клієнту достатньо зробити всього два кроки. Перший – вибрати функцію «Обміняти» на головному екрані Alfa-Mobile Ukraine. Другий крок – вказати суму, яку він бажає придбати або продати, і вибрати рахунки або картки для списання та зарахування коштів. Після підтвердження операції придбана сума у ​​валюті відразу ж стане доступною для використання: розрахунків карткою, зарахування на депозит або зняття готівки.
Курс обміну валют в Alfa-Mobile Ukraine відповідає єдиному курсу, який діє у всіх відділеннях Альфа-Банку Україна. Він відображається на етапі введення суми, яку клієнт хоче конвертувати в іншу валюту, а також на головному екрані у розділі «Курс валют».
Придбання/продаж валюти відбувається без комісії, і головне, без надання будь-яких додаткових даних – клієнту достатньо лише увійти в мобільний додаток.
Щоб скористатися новим сервісом клієнт Альфа-Банку Україна повинен мати рахунки/ карти у гривні та у тій валюті, яку він бажає придбати. Для тих, хто захоче відкрити валютний рахунок, оновлений додаток буде доповнений опцією замовлення валютних карток.
Завантажити мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine для iOS і Android можна за посиланням.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас