Стало відомо, коли на рейсах МАУ з'явиться Wi-Fi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли на рейсах МАУ з'явиться Wi-Fi

Фондовий ринок
1108
Літаки авіакомпанії МАУ Boeing 777-200ER технічно готові до запуску Wi-Fi на борту, затримка – в регуляторних питаннях.
Про це повідомив президент компанії Юрій Мірошников.
За його словами, нову для України послугу супутникового інтернету в літаку МАУ запланувала, ще коли підписувала контракт на постачання літаків Boeing 777-200ER. Але оскільки раніше ніхто з українських перевізників такого сервісу не надавав, то є потреба адаптувати українське законодавство під європейські стандарти.
Зокрема, МАУ потрібно отримати дозвіл на використання частот в діапазоні 14-14, 5 ГГц, що вимагає внесення в План використання радіочастотного ресурсу і схвалення зацікавлених держорганів. Як розповіли в компанії, проект вже здобув підтримку Нацкомісії зі зв’язку та інформатизації, Укрчастотнагляду, Держспецзв’язку. Наразі проект відповідної постанови уряду проходить узгодження в Мінінфраструктури та Державній авіаслужбі.
За прогнозами, регуляторна частина проекту може завершитися до кінця березня. Після цього компанія зможе запустити послугу Wi-Fi досить швидко. “Технічно у нас вже все готово до цього”, — повідомив Мірошников.
Любите подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном складно. Портал Finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції за кредитними картками.

Обрати кредитну картку

За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас