Представлено європейську версію оновленого Volkswagen Passat — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено європейську версію оновленого Volkswagen Passat

Технології&Авто
12810
Volkswagen представив європейську версію оновленого VW Passat, який буде продаватися як модель 2019 року. Ті, кому подобаються дизелі, зможуть купити варіант з модернізованим екологічним 2,0 л двигуном TDI Evo.
Європейський оновлений VW Passat (не плутати з американською версією, побудованою на абсолютно іншій платформі) отримав нові передні та задні бампери, оновлену решітку радіатора, нові світлодіодні фари, нові задні ліхтарі, а також напис «Passat» на багажнику, чого у попередньої моделі не було.
Салон теж піддався невеличкому оновленню. Він оздоблений новими матеріалами. Сенсорний екран інформаційно-розважальної системи запропонують в кількох розмірах (від 6,5 до 9,2 дюймів).
Автомобіль отримав напівавтономну систему водіння. Вона працює на швидкості до 130 км/год. Звичайно, це не безпілотник, але крок в цьому напрямку вже зроблений. Як опцію за додаткову оплату запропонують кілька різних активних систем безпеки, в тому числі інтелектуальний круїз-контроль, утримання смуги руху, систему допомоги при паркуванні.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас