Toyota запустила сервіс підписки на автомобілі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota запустила сервіс підписки на автомобілі

Технології&Авто
443
Компанія Toyota запустила в Японії платформу Kinto, яка об’єднає підписку на автомобілі, мобільні сервіси, продаж і купівлю вживаних автомобілів, а також послуги з ремонту. На відміну від програм інших виробників, підписка від «Тойоти» буде використовувати гейміфікацію – елементи з комп’ютерних ігор на зразок заробляння балів.
Користувачам Kinto запропонують два рівні підписки:
  • Базовий Kinto One дозволить протягом трьох років використовувати одну з моделей Toyota. Зараз у сервісі доступні Prius, Corolla Sport, Alphard, Vellfire і Crown, але восени цього року моделей стане більше. Щомісячний платіж для передплатників Kinto One становить від 46 100 до 99 тисяч єн ($420-900).
  • На другому рівні Kinto Select можна отримати доступ до шести моделей Lexus. Щомісячний платіж в цьому випадку складе 180 тисяч єн ($1640 за поточним курсом). У суму буде включена страховка, податок, витрати на реєстрацію автомобіля, а також обслуговування.
Найуспішнішим сервісом підписки на автомобілі на сьогоднішній день вважається Care by Volvo: за перші чотири місяці роботи марці вдалося продати через сервіс запланований річний обсяг підписок, а лист очікування розтягнувся на весь 2019-й рік.
За матеріалами:
BIN
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас